Locatie

Cursussen en tochten vinden plaats vanaf mijn vaste startlocatie aan het IJmeer in Amsterdam. Zelf een locatie kiezen kan ook. Een cursus bij jouw kanovereniging. een kajaktocht in een natuurgebied of op zee: het kan allemaal! Heb je zelf geen kajak? De trailer met kajaks rijd ik makkelijk ergens naartoe.

kajakken op het IJmeer

Op de zuidelijke oever van het IJmeer, goed bereikbaar aan de rand van Amsterdam. Daar ligt de vaste startlocatie van Kajakadoo bij Camping Zeeburg. Het is dé ideale startlocatie voor kajakcursussen en kajaktochten. Zowel op beschut water richting het Diemerpark en IJburg, als op open water richting het Markermeer. Op de camping is een een gezellig café-restaurant met groen buitenterras en natuurlijk kun je er overnachten.

Deelnemers van Kajakadoo kunnen op de camping gebruik maken van de douches en toiletten.

Kajakvakantie Amsterdam

Ideaal voor een kajakvakantie in Amsterdam: combineer je kajakcursus of kajaktocht met een verblijf op de camping! Met je eigen tent of camper, of in één van de cabins of vakantieappartementjes die er zijn. Je boekt je verblijf direct via de website van de Camping Zeeburg.