Happy paddling

Kajakken wordt nog leuker door nieuwe ervaringen op te doen, kajaktechnieken te ontwikkelen en kennis uit te breiden. Met een cursus of tocht van Kajakadoo vergroot je je mogelijkheden en vaar je op de mooiste plekken!

De kajakuitrusting

Aan de activiteiten van Kajakadoo kan je meedoen met je eigen uitrusting; hier lees je waar deze aan moet voldoen. Je kunt ook een uitrusting huren: stabiele kajaks voor beginners en kajaks voor wie meer ervaring heeft. Het model kajak en de peddel die je gebruikt maken veel uit. Kajakken is leuker als je lekker zit, zonder dat het te wiebelig is of zwaar gaat. Heb je vragen? Ik geef graag advies.

de beste ervaringen delen

De programma’s van Kajakadoo verzorg ik zelf; ik geef instructie en leid de kajaktrips.
Soms werk ik samen met andere gecertificeerde kajakinstructeurs. Zodat we bijvoorbeeld met meerdere groepjes het water op kunnen. Als de groepsgrootte dat toelaat kan het zijn dat er een stagiair(e) meedoet omdat ik kajakinstructeurs in opleiding begeleid. Via cursussen en tochten delen we met veel plezier kennis, ervaring en enthousiasme voor het kajakken.
Op binnenwater, open water én op zee.

Foto Merel: Otto Kalkhoven voor Landleven

Foto Merel: Annelies van  Uden-Lakerveld

Merel Nip

Zeekajakinstructeur

In kajakken komen veel elementen samen: actief buiten zijn op de mooiste plekken, één zijn met de elementen, nieuwe ervaringen opdoen en uitdagingen aan kunnen gaan. In combinatie met een leuk gezelschap maakt dit kajakken voor mij het perfecte avontuur. Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen via cursussen, training en nieuwe ervaringen. Dit deel ik, samen met mijn enthousiasme voor kajakken, graag met anderen.

Kajakinstructeur KI3 binnenwater | Watersportverbond
Zeekajakinstructeur KI3 | Watersportverbond
Sea Kayak Leader | British Canoeing (BCU 4*)
Incident management & Sea survival | ISKGA